Uitvaart moeder

Hele prettige benadering, niet stijf en formeel maar vriendelijk, begripvol en veel respect.

Uitvaart moeder

De professionaliteit, klantvriendelijkheid en humor van Bram waren als een warm bad. Hij voelt zeer goed sfeer en stemming aan. Altijd het gevoel gehad dat we konden bellen, en dat hij op de achtergrond aanwezig was, zeer betrokken, meedenkend en correct. Mijn vader, zus en ik kijken met een goed gevoel terug op de crematie […]

Uitvaart van onze moeder

Door de deskundige begeleiding van Bram Kuipers is de uitvaart van onze moeder precies zo verlopen als wij voor ogen hadden . Door de uitgebreide voorbespreking konden wij geheel onze eigen invulling aan de uitvaart geven. Ook de nazorg was top, compleet met USB stick waarop de gehele uitvaart , maar ook met alle documenten […]

Uitvaart van mijn vader

Ik kan niet anders dan lovend zijn. Wij hebben de begeleiding als heel warm en Rotterdams ervaren. Wij hebben het laatste afscheid van mijn vader mede dankzij Bram en consorten volledig naar wens kunnen uitvoeren. Nogmaals dank hiervoor!

Uitvaart van mijn vrouw

Zeer positieve ervaring. Er wordt goed geluisterd en jullie zijn vooral bezig om alle wensen te vervullen en alle informatie te verstrekken die nodig is om het geheel tot een goede uitvaart komen.

Uitvaart van vader

Kuipers en Pikart biedt troost in een moeilijke periode door de persoonlijke benadering. Er wordt mee- en vooruit gedacht zodat de uitvaart precies aan de wensen voldoet. Doordat er zelfs aan kleine details wordt gedacht, ontzorgt het enorm.

Uitvaart van mijn echtgenoot

Bram als uitvaartbegeleider geeft zoveel persoonlijke aandacht. Hij neemt alle tijd voor je. Je kunt hem al je vragen stellen. echt een top man.

Uitvaart van mijn broer

Voor ons is er geen betere uitvaartzorg dan Kuipers & Pikart. Ontzettend lieve , behulpzame mensen.