Rouwkaarten en rouwadvertenties

Bij het regelen van een uitvaart hoort ook de kennisgeving van het overlijden aan familie, vrienden en kennissen. Dit kunt u doen via een rouwkaart of een rouwadvertentie in de krant. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Rouwkaart

De rouwkaart is een schriftelijke kennisgeving van het overlijden van uw dierbare. Deze stuurt u naar familie, vrienden en kennissen. Wij helpen u om de kaarten zo snel mogelijk na het overlijden te versturen. Wij hebben veel voorbeelden van de meest prachtige rouwkaarten waar u uit kunt kiezen, maar iedere rouwkaart is uniek. Heeft u duidelijke wensen? Dan helpen wij u graag om deze wensen te verwezenlijken. Er is veel mogelijk in de opmaak en de opbouw van de rouwkaart. We inspireren u graag met onze catalogus.

Mogelijkheden voor een rouwkaart:

  • Een gedicht of een (gedeelte) van een songtekst
  • Een persoonlijke tekst
  • Een bepaalde kleur of afbeelding
  • Het gebruik van de roepnaam of de hele naam

Rouwadvertentie

Met een rouwadvertentie kunt u heel veel mensen bereiken. Mensen die misschien niet tot de directe vriendenkring behoren, maar die u wel op de hoogte wilt brengen van het overlijden. U kunt ervoor kiezen om in de rouwadvertentie een aankondiging te geven voor het tijdstip en de locatie van de uitvaart. Voor de rouwadvertentie kunt u kiezen uit één van de voorbeelden uit ons boek. Daarnaast kunt u de rouwadvertentie persoonlijk maken door een tekstje, citaat of een mooie quote toe te voegen.

Rouwbericht op social media

Steeds vaker plaatsen mensen overlijdensberichten op sociale media. Naasten van de overledene kunnen een bericht plaatsen waardoor uw kenniskring wordt ingelicht. Hiermee bereikt u gemakkelijk veel mensen. U kunt dit doen via het account van de overledene en vervolgens het account op ‘In Memoriam’ zetten.

Heeft u vragen over rouwkaarten of rouwadvertenties?

Bel 0180-745745 of mail naar info@kuipers-pikart.nl.