Multimedia uitvaart

Een uitvaart kan erg persoonlijk worden door het gebruik van eigen fotografie. Het gebruik van multimedia is inmiddels ingeburgerd. Van het tonen van foto’s en video’s tot een complete metamorfose van de afscheidsruimte behoren vandaag de dag tot de mogelijkheden. Wij hebben een achtergrond in de audiovisuele hoek en denken graag met u mee over het gebruik van multimedia.

Fotopresentatie uitvaart

Met verschillende toepassingen op het gebied van multimedia is het mogelijk om de uitvaart persoonlijk te maken. Dat kan bijvoorbeeld door het afspelen van een persoonlijke presentatie, die op de grote beeldschermen voor iedereen goed te volgen is. In een handomdraai verzorgen wij presentaties met video’s, foto’s of een combinatie hiervan. Hierbij kunnen wij het beeld zó monteren dat het synchroon loopt met de muziek. Deze presentaties kunnen wij verzorgen in onze eigen afscheidsruimtes. Maar ook elke andere ruimte kunnen wij wat multimedia betreft een complete metamorfose geven.

Uitvaart uitzenden

Heeft de overledene veel familie of vrienden die niet kunnen komen naar de uitvaart?
Wellicht heeft de overledene veel familie in het buitenland. Het is dan mogelijk om de uitvaart
‘live’ uit te zenden, zodat de mensen die er niet bij kunnen zijn toch deelgenoot van het afscheid zijn. Oók als zij zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending volgen. Wanneer u achteraf graag de beelden wilt ontvangen, kunnen we daar een afspraak over maken.

Heeft u vragen over multimedia?

Bel 0180-745745 of mail naar info@kuipers-pikart.nl.