Dragers

De dragers begeleiden uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats. Als uitvaartbegeleiders maken wij gebruik van verschillende dragersverenigingen binnen de regio. Wij kunnen daardoor altijd de juiste dragers aanleveren die passen bij uw wensen.

Verschillende dragers

U kunt kiezen voor professionele, representatieve dragers, die in combinatie met het schouderdragen de uitvaart van uw dierbare een waardige uitstraling geven. Op een stijlvolle manier vervoeren zij uw dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats. De dragers hebben ervaring met de soms lastige situaties zoals het plaatsen van de kist in het graf. Dit nemen zij van u over, waardoor u en uw gezelschap kunnen ontspannen, en in rust afscheid kunnen nemen.

Uw dierbare dragen

Samen met uw naasten is het ook mogelijk uw dierbare zelf te begeleiden naar zijn of haar laatste rustplaats. Dit kan een persoonlijke tint aan het afscheid geven. Het dragen van de overledene naar de afscheidslocatie is een mooi en eervol moment. Een erehaag en nabestaanden die helpen dragen, maken het extra bijzonder. Ook over de verschillende opties omtrent de dragers denken wij graag met u mee.

Heeft u vragen over dragers?

Bel 0180-745745 of mail naar info@kuipers-pikart.nl.