Nazorg bij overlijden

Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar. We helpen u graag op weg in een goede rouwverwerking.

Fases van rouw

Rouw kent 5 verschillende fases: ontkenning, boosheid, het gevecht aangaan, depressie en aanvaarding. Er bestaat geen standaard rouwproces en er is geen handleiding voor het rouwen op de ‘juiste’ manier. Verdriet komt op de meest onverwachte momenten op. Hoelang dat duurt, verschilt van mens tot mens. Als men stagneert in één van deze fases is nazorg wellicht nodig. Wij helpen u om in contact te komen met nazorgprofessionals. De ervaring leert dat u vaak met een enkel gesprek al weer een heel eind op weg bent in de rouwverwerking.

Heeft u vragen over rouw en verlies?

Bel 0180-745745 of mail naar info@kuipers-pikart.nl.

Nabestaandendesk

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld. Klik hier om in te loggen https://kuipersenpikart.nabestaandendesk.nl/

Liever een boekje?

Bent u niet zo digitaal?  Of werkt u liever alles af op uw eigen manier? Dan kunt u van ons een handzaam boekje ontvangen om de nalatenschap af te wikkelen: ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap.’ Wij begeleiden u graag in het maken van een passende keuze voor uw situatie. Dat bent u van ons gewend.