Over ons

Onze uitvaartzorgonderneming is gevestigd in Barendrecht, in de wijk Carnisselande. Bij ons werken verschillende betrokken medewerkers dagelijks aan de organisatie van uitvaarten. Bram Kuipers is onze uitvaartbegeleider, partner Arno Pikart en Linda Eekhout verzorgen de backoffice. Gunnar & Nicolette Boer assisteren bij uitvaarten, samen met een fantastisch team betrokken overledenenverzorgers.

Persoonlijk aandacht tot in de details

Het is onze missie om voor iedereen een persoonlijke uitvaart te realiseren die binnen het beschikbare budget past. Wij maken het verschil door aandacht te besteden aan de details en met onze persoonlijke, betrokken en warme benadering. Ons uitgangspunt? Wij zijn geen leiders, maar begeleiders.

In gesprek

We gaan op een open manier met u in gesprek, waarbij we u en uw dierbaren zelf de zaken zoveel mogelijk laten invullen. Natuurlijk gidsen wij u langs alle verschillende mogelijkheden en opties, en bedenken we samen welke keuzes het beste bij u of uw dierbare passen.

Een persoonlijk afscheid

Tegenwoordig zijn we het stadium van een traditionele, sobere uitvaart voorbij. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, en er hoeft lang niet altijd aan allerlei regels te worden voldaan. Natuurlijk kun u bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte klassieke (zwarte) rouwauto. Maar u kunt óók kiezen voor een koets met zes witte paarden, of voor een blauw Volkswagenbusje. Alles heeft natuurlijk een kostenplaatje, maar hier zijn we altijd eerlijk in. Vrees niet: ook bij een klein budget zijn er nog genoeg mogelijkheden om een smaakvol en waardig afscheid vorm te geven. Het is soms een beetje zoeken en het vergt soms wat meer geregel, maar zo komt er wel een persoonlijk afscheid tot stand. Daarnaast proberen we het ook luchtig en positief aan te pakken, en alle nabestaanden er nauw bij te betrekken. De dood hoort bij het leven: we zijn allemaal mensen van het moment en iedereen komt uiteindelijk te overlijden. Het is dan fijn als u hier samen over kunt praten.

Onze medewerkers

Wat mensen van ons vinden

Hele prettige benadering, niet stijf en formeel maar vriendelijk, begripvol en veel respect.

Uitvaart moeder Marjolein

De professionaliteit, klantvriendelijkheid en humor van Bram waren als een warm bad. Hij voelt zeer goed sfeer en stemming aan. Altijd het gevoel gehad dat we konden bellen, en dat hij op de achtergrond aanwezig was, zeer betrokken, meedenkend en correct. Mijn vader, zus en ik kijken met een goed gevoel terug op de crematie van mama, en alles er omheen.

Uitvaart moeder Maren

Door de deskundige begeleiding van Bram Kuipers is de uitvaart van onze moeder precies zo verlopen als wij voor ogen hadden . Door de uitgebreide voorbespreking konden wij geheel onze eigen invulling aan de uitvaart geven. Ook de nazorg was top, compleet met USB stick waarop de gehele uitvaart , maar ook met alle documenten die van belang waren.Door deze begeleiding hebben wij, hoewel verdrietig, een zeer goed gevoel overgehouden aan het afscheid van onze moeder . Onze dank hiervoor aan Bram.

Uitvaart van onze moeder Ingrid

Wij bevelen deze uitvaartonderneming ten zeerste aan.

Uitvaart echtgenoot Gerdie

Ik kan niet anders dan lovend zijn. Wij hebben de begeleiding als heel warm en Rotterdams ervaren. Wij hebben het laatste afscheid van mijn vader mede dankzij Bram en consorten volledig naar wens kunnen uitvoeren. Nogmaals dank hiervoor!

Uitvaart van mijn vader Sandra

Zeer positieve ervaring. Er wordt goed geluisterd en jullie zijn vooral bezig om alle wensen te vervullen en alle informatie te verstrekken die nodig is om het geheel tot een goede uitvaart komen.

Uitvaart van mijn vrouw Ron

Kuipers en Pikart biedt troost in een moeilijke periode door de persoonlijke benadering. Er wordt mee- en vooruit gedacht zodat de uitvaart precies aan de wensen voldoet. Doordat er zelfs aan kleine details wordt gedacht, ontzorgt het enorm.

Uitvaart van vader Vera

Bram als uitvaartbegeleider geeft zoveel persoonlijke aandacht. Hij neemt alle tijd voor je. Je kunt hem al je vragen stellen. echt een top man.

Uitvaart van mijn echtgenoot Anja

Voor ons is er geen betere uitvaartzorg dan Kuipers & Pikart. Ontzettend lieve , behulpzame mensen.

Uitvaart van mijn broer Diana

Wij als familie kunnen op een mooie en stijlvolle uitvaart terug kijken.

Crematie van echtgenoot Carla

Als je met verlies van een dierbare geconfronteerd wordt, zit je direct in een rollercoaster die je niet kent. Je bent ongelofelijk verdrietig en je moet, voor je gevoel, aan heel veel dingen denken. Dat bleek echter niet zo te zijn. Dat deed Bram. Hij kan als de beste een inschatting maken van wat u nodig heeft. Door de goede vragen te stellen en vooral goed te kijken en te luisteren. Iedereen heeft andere behoeftes in deze situatie. Bram heeft de gave hier perfect aan te voldoen. Je voelt je, met al je verdriet en kwetsbaarheid, op gemak bij Bram. De uitvaart was precies zoals ik me had voorgesteld.

Crematie van vader Erna

In 10 weken tijd overleden tot mijn groot verdriet allebei mijn ouders. Bij allebei de keren was Bram in korte tijd erbij om te adviseren, maar vooral om met veel warmte en liefde ons te begeleiden. Het contact voor, tijdens maar ook na de begrafenissen was een grote steun. Ook de begeleiding van het verzorgteam die snel na het overlijden aanwezig waren, was fantastisch! Vol liefde en warmte en alles op het tempo wat je zelf aangaf.

Begrafenis van moeder en vader Cora

Heeft u vragen over onze uitvaartonderneming?

Bel 0180-745745 of mail naar info@kuipers-pikart.nl.