Wie zijn wij

Kuipers & Pikart uitvaartzorg is een uitvaartzorg organisatie gevestigd in Barendrecht waar verschillende betrokken medewerkers dagelijks bezig zijn met uitvaarten. Wij zijn gevestigd in Barendrecht in de wijk Carnisselande. Bram Kuipers is uitvaartbegeleider. Partner Arno Pikart en Linda Eekhout zorgen voor de back office. Gunnar Boer assisteert ons bij uitvaarten aangevuld met een fantastisch team betrokken verzorgers.

Bram Kuipers

Bram is de oprichter van- en uitvaartbegeleider bij Kuipers & Pikart uitvaartzorg. Voordat hij besloot uitvaartbegeleider te worden, was hij ruim 14 jaar werkzaam als operationeel manager bij een audiovisueel bedrijf. In 2012 kwam hij beroepshalve met de uitvaart in aanraking. Vanaf dat moment werden de eerste stappen gezet naar een eigen uitvaartonderneming.

Bram woont samen met partner Arno en trouwe viervoeter Cooper.

Arno Pikart

Arno is de partner van Bram en de stille kracht achter Kuipers & Pikart uitvaartzorg. Naast zijn baan als accountmanager bij een orthopedisch bedrijf houdt hij zich binnen Kuipers & Pikart uitvaartzorg bezig met de logistieke en administratieve zaken. In zijn vrije tijd zingt hij graag een toontje mee bij popkoor a lot of in Barendrecht en traint hij voor de marathon van Rotterdam en de RoPaRun.

Linda Eekhout

Linda werkt als administratief medewerkster voor Kuipers & Pikart uitvaartzorg. Haar betrokkenheid is groot en kenmerkt zich door alles tot op de bodem uit te zoeken en zorgen dat alles klopt. Linda woont samen en heeft twee kinderen, een jongen en een meisje, waar ze in haar vrije tijd druk mee is.

Gunnar Boer

Gunnar is bij Kuipers & Pikart uitvaartzorg werkzaam als oproepkracht in de functie van uitvaartmedewerker en is met zijn 22 jaar de jongste medewerker. Op dit moment is Gunnar bezig met zijn hbo-studie ‘International Business and Management’ aan de Rotterdam Business School.

Thijs Bos

Thijs is bij Kuipers & Pikart uitvaartzorg werkzaam als vaste grafische vormgever. Hij verzorgt al onze visuele uitingen en onderhoudt onze social media. Ook kan hij voor u een geheel persoonlijke rouwkaart verzorgen die precies aansluit bij uw wensen. Thijs woont samen met zijn vriendin in Rotterdam.

U kunt contact met een van ons opnemen via onze contactpagina.