Handige links

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn bij het vinden van specifieke informatie betreft uitvaartzorg hebben wij een aantal links naar websites geplaatst. Zoals u ongetwijfeld begrijpt verandert de informatie in hoog tempo. Wij raden u aan om zo nu en dan op deze pagina terug te keren om te kijken of er nieuwe links zijn bijgeplaatst.

informatie betreft uitvaartzorg

Heeft u nog een polis van een oude verzekeraar? Op deze site vind u een lijst van verzekeringsmaatschappijen die vroeger bestonden, achter de naam vind u de verzekeringsmaatschappij waar uw polis nu is ondergebracht:

Om inspiratie op te doen voor uitvaartmuziek kunt u hier de top 50 doorspitten naar een nummer dat bij u zou kunnen passen. Ook kunt u onze twitter pagina in de gaten houden, hier geven wij regelmatig goede tips onder de hashtag #uitvaartmuziek.

Eens in de twee jaar organiseren wordt de Funeral Fair georganiseert; het lifestyle event voor een persoonlijk afscheid. Dit is een beurs waarbij op verrassende wijze alle trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart en rouw worden getoond.

Organisatie voor steun na een overlijden

Uiteraard bieden wij u gratis de digitale nabestaandenzorg (checklist, e-book en de interactie daartussen) aan. Meer informatie hierover kunt u terug vinden op onze nazorg pagina.